Освідчення

Освідчення
Ти незрівнянна.
Ти осіЯнна
Цілим мільярдом яскравих, палючих зірок.
Душа воскресла,
Мов крига скресла.
Благословляю закоханим серцем я кожен твій крок.
 
Ти виняткова –
Мов колискова,
Що у шаленому світі молитвою ніжно звучить.
Ти – моє щастя.
Хай йому трясця –
Тому моменту, коли ми не поруч на крихітну мить.
 
Ти – моя пісня,
Ластівка пізня,
Що нам віщує наближення теплих часів.
Ти надзвичайна,
Вічная тайна.
Я розгадаю тебе, янгол мій, якщо вистачить слів.
 
Від тебе втеча –
Це порожнеча.
З каміння рим я між нами будую мости.
Ти незрівнянна,
Ти бездоганна.
Все, що потрібно – лиш ти, тільки ти, тільки ти, тільки ти.