Прийду з коханням

Прийду з коханням
Я стану місяцем над морем,
Я буду зіркою у небі.
Прийду не з щастям і не з горем,
Прийду з коханням я до тебе.

Я стану квіткою у полі,
І буду виповняти мрії.
Попрошу у своєї долі,
Для тебе щастя і надії.

Бо до нестями я кохаю,
І все життя любити буду.
А моє серденько палає,
Тебе ніколи не забуду...

Бо я кохаю... Екатерина Павлова