Tam, kam chodí vítr spát

Tam, kam chodí vítr spát,
Tam já cestu znám.
Tam, kam chodí vítr spát
V údolí svůj domov mám.
 
Tam, kam chodí vítr spát,
Tam svůj domov mám
Tam, kam chodí vítr spát,
Tam i já se vracívám.
 
Měsíční gong po větru volá.
Měsíční gong svá hejna svolává.
Tomu, kdo sám, sám se toulá
Zpáteční lístek po větru posílám.
 
Tam, kam chodí vítr spát.
Tam já domov mám .
Zpátky každý se vrátí rád,
Zpátky, kam vítr šel spát.
 
 
Там, где будет ветер спать
 
Tam,
kam chodí vítr spát,
где покой и тишина.
Там,
где будет ветер спать,
есть мой домик в три окна.
 
Там,
где будет ветер спать,
спрятался в долине дом.
Там,
где будет ветер спать,
станем жить с тобой вдвоём.
 
Утренний гонг ветер разносит,
утренний гонг будит стада.
Сказочный сад там плодоносит.
Купим билет и уедем туда.
 
Там,
где будет ветер спать -
дома в той долине я.
Там,
где будет ветер спать,
будет жить любовь моя…