Там, де реальність загубила суть...

Там, де реальність загубила суть...
Там, де реальність загубила суть,
Там, де думки й хвилини первозданні,
На спинах диск земний кити несуть
У нескінченнім, вічнім океані,
Де для тривоги завжди не сезон,
Не проявляє розпач втіхи гучно,
Щоночі я шукаю світлий сон,
В якому залишатись тобі зручно.