Старшiй сестрi в день Весiлля!

Старшiй сестрi в день Весiлля!
Від Вірочки.
 
Моя хороша, люба, мила
Сестричка, я тебе кохаю!
І в день цей гарний особливий
Тебе я щиро так вітаю!
 
Сьогодні ти найкраща в світі
У білосніжному вбранні…
Радіють всі дорослі й діти,
І дуже радісно мені.
 
Була для мене ти як мама,
Як старша подруга була…
Стосунки гарні є між нами,
Від тебе вчилась я й росла.
 
А в день весільний я вітаю
Тебе із радістю великой.
І щастя стільки я бажаю,
Щоб полилися повні ріки!