Цей дощ не привід для поем

Цей дощ не привід для поем
Цей дощ не привід для поем,
Дорога – ось печаль сторіччя,
По вухах ковзає FM,
Хоча його ніхто не кличе.
Сплітають відстань віражі
З асфальту, вітру та краплинок,
І пропливають міражі
З дерев, будинків та зупинок.