ДОБРОГО РАНКУ, КОХАНА

Сонечко ясне в вікно заглядає
Тебе, моя радість , сердечно вітає.
Доброго ранку ,Наталочко - квітко!
Дивись як на дворі усе дуже чітко.
 
Доброго ранку! - хмаринка гукає.
Доброго ранку! - синичка співає!
Доброго ранку, Наталочка мила
Яка ж ти яскрава,вродлива,красива.
 
Я тобі кави зварив запашної
Солодше за меду і вміру міцної.
В ліжечко, радість , тобі принесу
Та ніжно погладжу твою я косу.
 
Хай новий день буде дуже чарівним
Яскравим,легким та сумлінно- активним.
Хай тільки щастя лишень буде в ньому
Нехай тобі Бог помагає у всьому!
 
Знай , що тебе до нестями кохаю
І тільки з тобою я бути бажаю.
Все я для тебе, Лиско, зроблю,
Бо дуже кохаю і сильно люблю.