კავკასიის მთებში, სიყვარულის გზაზე

კავკასიის მთებში, დავაყენებული,
ჰინკალი და ხაჭაპური, სასახელო გზაზე.
მზესა ბანაკი ილიად ახლოს,
მისი მუშაკები და ხალხი მატყუარა.
 
მთების ბნელი ტალღანი გულს შეუსაბამეს,
ჰინკალის ტაფი გულს დაამყარეს.
ხაჭაპურის არომატი უფრო ნათლად,
სულს დაუჯერეს სიყვარული, ღრმად.
 
კავკასიის მთებში, გზაში აღსდგენი,
ჰინკალი და ხაჭაპური, სასახელო მგზავრები.
ეს სახლი, ეს ტალღანი, იქ მაინც,
გზაში განახარება, სიყვარულის თავი.