De Zoete Geheimen van Brussel

In Brussel, stad van chocolade en strippen,
Genoot ik van het beste, mijn zinnen verleppen.
Belgische pralines, zo zacht en zoet,
Een smaakexplosie, een heerlijke groet.
 
Kuieren door de straten, een stripboek in de hand,
Kleurrijke verhalen uit het Belgisch stripverband.
Suske en Wiske, Lucky Luke en meer,
In Brussel leeft de kunst, telkens weer.
 
Deze stad vol smaken en verhalen,
In elke hoek, op elk plein, te behalen.
Brussel, stad van lekkernijen en fantasie,
Een plek waar ik me thuis voel, een eindeloze magie.