Ранний октябрь

 Ранний октябрь
Берёзки златолистные
Трепещут на ветру,
Падают монисты
На пёструю траву.
Ветер разухабисто
Тополь обнажил -
Графитное изящество;
Редкий ржавый лист.
(03.10. 2023 г. - фото автора)