Минули роки

Минули роки
Минули роки і ми зрозуміли,
Як важко не мати своєї ідеї.
Ідеї і віри у добре, як жили
Раніше дуже багато людей.
Вони сподівались, вони все хотіли
Знайти своє щастя, повірить в любов.
А в нас що? А в нас всі надії горіли
Огнем розчарованним знову і знов.
Раніше люди не бачили лиха,
Завжди українці співали пісні.
Чому на дущі тепер в нас дуже тихо?
Чому у дні ми не вірим ясні?
Чому ми забули про предків, Вітчизну?
Чому важливіші грощі для нас?
Ми думаєм зараз про нову білизну.
А предки з неволей боролись в той час.
Їм було за що боротись. А ми що?
А ми купуєм до краплі усе.
Вони боролись за нас. Нащо?
У нас душа навіть пісню не несе.