Небесний бій

Небесний бій
«І вічний бій,
Нам спокій тільки сниться.
Нехай ніщо не потривожить сни».
..............
Ескадра чорна ввишині
І сірі хмари поруч з нею,
А поміж небом і землею –
Заграва страшної війни.
 
Реальність чи тривожний сон –
Накрила сонце сива мряка.
Готовий кинутись в атаку,
Підходить новий батальйон.
 
Коли предсмертний сильний крик
Розколе небо перед боєм –
Проклянем ми чужих «героїв»
І славу віддамо своїм.
 
А після проливних дощів
Тим хмарам сірим стане вільно,
І голос розуму всесильний
Зруйнує морок смутних днів!
.....................
 
26.05.2022 Фото з інтернету
 
© 15.06.2022г. Людмила Степановна Небесная
Свидетельство о публикации: izba-2022-3329807