Парасоля

Парасоля
Немає радощів, ніяк,
Узимку... Сніг. Усі хворіють.
Я на весну чекаю так,
Як лиш маленькі зовсім вміють!
 
І заготована в кутку
Вже парасоля, і чекає
На дощ, і на нову весну,
Що її так не вистачає...
 
(с)24 січня 2022р, малюнок теж мій
(с)Усі права захищено