Голос луны моей... (Голос місяця мого... - на украинском языке)

Голос луны моей... (Голос місяця мого... - на украинском языке)
Твій голос – як місячний промінь,
Холодний сріблястий промінь:
В нім відсторонений пломінь,
У нім байдужість горить.
У ніч повертається спомин –
Мій давній, болючий спомин…
Далеким, ледь чутним громом
Душу тривожить на мить.
 
Твій голос – як мука чекання,
Безсонна мука чекання,
Із вечора і до рання
Крізь тишу сумну тече.
Це вперше було чи востаннє?
Мабуть, що усе ж востаннє…
В безсилому пориванні
Хилюсь на твоє плече…
 
09.05.2021