Я хочу...

Я хочу по небу літати, 
я хочу по морю ходити, 
місяць із небазірвати, 
полум'я чар розбудити. 

Я хочу троянду зірвати, 
що в сталі розплавленій квітне, 
палац із води збудувати, 
і буде вона там світити. 

Я хочу зловити рукою, 
ту пісню, що ллється в повітрі, 
і всі ці прекраснії миті 
у серці навіки хранити...