НЕХАЙ ГОРИТЬ ВОГОНЬ КОХАННЯ !(присв.ДАЧ)

НЕХАЙ ГОРИТЬ ВОГОНЬ КОХАННЯ !(присв.ДАЧ)
Доторкнись до мене солодкими вустами…
Хочу твій нектар, медовий ,випити до дна…
Обіймай скоріше звабливими руками ,
Бо прийшов вже час кохання-радісна весна!
Хочу зустрічати з тобою разом сонце ,
Дивитись ,як повільно з'являється з-за хмар…
Потім проводжати ,спостерігать в віконце ,
Як пливе за обрій ,у світ нічних примар…
 
Ти зацілуй мене ,не стримуй пік бажання !
Хай серце розірвЕться від щирих почуттів.
Я довго існувала в надії та чеканні…
Прийшов вже час злиття наших закоханих світів...
Подивись на мене очима темно-карими…
Погляд пам'ятатиму на довгії роки…
Закружляй у танці пристрасті над хмарами ,
Зігріюсь у теплі долонь коханої руки…
 
Прошепочи слова ,щоб подих захопило…
Щоб світ розкривсь широкий ,а разом з ним і я.
Щоб самотнє серце знов жити захотіло ,
Наснагу щоб давала мені любов твоя !..
Дозволь мені про тебе мріяти ночами,
Та знов і знов злітати від щастя в небеса…
За тебе помолюся перед образАми…
Моя любов прозора ,чиста ,мов сльоза!
* * *
Нехай горить вогонь ! Кохання не згасає!
Між нами хай не тане взаємне почуття ,
Бо іншої душі ,рідніш ,як ти ,немає !..
Тобі віддам я серце , до ніг складу життя!..
 
27.04.2018р.