Contact. 01.07.2023

I dissolved all of myself
In gorgeous green eyes,
Hope that I don't reach the depth
And will create a rise.
 
Your adorable attention
Lifts my daily spirits,
My name doesn't need to mention,
My
unique only
hero
 
///
 
Растворилась и нырнула
В изумрудные глаза,
Верю, что не утонула,
А взлетела в небеса.
 
Ваше лестное внимание
Поднимает мне настрой,
И к лицу вам обаяние,
Мой
единственный
герой