МЕНІ ТЕБЕ НІКОЛИ НЕ ЗАБУТИ

З яких світів прийшла на Землю ти ?
Така вродлива, гарна і красива..
Немов кришталь прозорої сльози.
Яскрава, ніжна,як вогонь грайлива.
 
Краси немає рівної тобі,
Ніхто не стане поряд із тобою.
Нема без тебе місця на Землі,
Смертельно я поранений красою.
 
Ти бездоганна наче зіронька ясна,
Як сонечко краса твоя палюча.
Кохана, мила , файна, чарівна.
Але для мене - рана ти болюча.
 
Немов вино напівсухе ,червоне
Твоє обличчя розум мій п'янить.
Від твого образу в душі усе холоне,
Не можу я без тебе, сонце, жить.
 
Я розумію,що не стрінемось ніколи
Тепер нас розділяє темний океан.
Стоять війною спалені стодоли,
Болить душа від рваних диких ран.
 
А так хотілось ще хоч раз почути
Твій ніжний голос,наче хвилі шум.
Мені тебе ніколи,квітко, не забути
І на душі моїй зостався лишень сум.