Ми люди дорослі, нікого ніхто не вмовлятиме

Ми люди дорослі, нікого ніхто не вмовлятиме
Ми люди дорослі, нікого ніхто не вмовлятиме,
Мені все одно, де блукає твій гострий каблук.
Колись покохаєш когось ти так само, як я тебе,
А він із тобою здійснить твій заїжджений трюк.
Мені це відомо, бо був я у кожній з цих рОлей:
Кохав, був коханим, і зайвим траплялося теж.
Я – наче актор, що тепер повернувся з гастролей,
Й тобі аплодує: «Ти карму обдуриш? Авжеж!»