Трэба йіхаты с хаты,
Шоб змытыся в ма3.
Ну, шо напысав мы?
Я дывлюся на нэбо.
А в нэбовы… гроза ль?
Алі мні Алінка
Но пудрыть музГА Й?
Ах, вы ш шэ но-шэ но
Зьмініль пароля ж!
Так а каб погратысь
Яшчэ й з некай Рачк?
А введзі-ка ля нам-шваль
А яшо с кода цвай!
А, га!? Шо? Непра2!
А ну шчэ цыфр с пяць!
А шэ, друг, праслушвай
Раз 45.
О, тада, мо, й улад
Тфой акКант.
Ну, бы в жыда Тора ж:
Так, это всэ так.
Но нада б як-то
Якаву с пар даляр!
… да, Алінка мая фш!
Ось, ну, зь АкХопЯнк.
І дасць зафтра вжэ в рэБР,
Як хтось да Мняв флезьт