В мэйи матра хвайный нож.
Шоб пороты но жабок ш.
Ибн домашни Цигр лись скот
В гораде прашол тут дождь!
Да, ну, нават в рылавов ш.
Ибо в зброда е й берозк
Гонды во у ф Бродниц, го!
Засухав не будзь николь ж.
Дажэ й если ты таво зь.
Ну, чево… ха-ха, в Явдох
Пса павесиш здохлаго.
Гот воно тута чаво вш.
Мы чавыв оно жэ род.
Ну, кабы да ён мне дрощ
Да са спирту зе ва в рот.
Так от прэзираты Бож
Гондэ во Диточок с корч.
Ну, бо шо той Васылёк
Значыць да ля морды товст.
… ну, так йиздыты чы больш
Да вот щэ й да той свят ш Козк,
Шо дае и й малачКо ж.
А ны 7 с тыбэ аж кож.
Да. Про матыр мова йдё.
Мы бо зе оно Целё,
Шоб продаци ва кальхоз.
То е быць от здаць ф шызовнь.
А патом ешо й бирозк
Мацер гарненька пад ножь…
Так шо в горницэ свитло
И тыпло й зымо з.
... так шо косымо аж втрох
Но супок из свят щавЁв