И гляжу я тут вот на себя

И гляжу я тут вот на себя
И очам даж не верю,
Шо шэ й я можу вам
Шося даты. Ны звер я зь.
 
От дывысь, якы в мэнэ тут глазь!
Гэто ж нада! Зылэны й!
А колысь хтось казав,
Шо я дурынь но екся, Х.
 
Ну, Хирон. Ну, с Кентавр
Ты жэ прамо й поспорыш.
Коль С3лец с Астафейк
Шэ й прымае во зь мёртвых.
 
Людкы ш мараць узнаць,
Как то это я дохтор!?
Не! Такых гнаты ф карк
Оно Верочкы мохЖухЦь.
 
Ну, от натэ коше.
Вам, Василий, цэ ж добрэ,
Коль кали ва акне
Щось ванее, се й здобным зь.
 
Бутылок с хуру на.
Гэто тэж выпыв сь Коця.
Так шо но й отгрыбай
Днемы тута вантробыщ.
 
А в штыкы ж шэ та твар:
Го! Ты бач! Вин спокойный!
Так я так! А на-на!
На бананчыц с штанов их.
 
В обшым, думаю над
Тута во найголовным:
Ну, музей коб ля мразь,
Шо собак дохлых в морду сь.
 
Бо ж на шо ш я способный.
Ны ля бабы цыцок мнеть.
А такых трэ ногоё!
На хир бо он сце млодый.
 
Завиршаеця май.
Я иду по дорозы.
А настрэчу!.. Аж тьма
Комаров комарофскых.
 
Гот я ж шось там сымав!
А воны-то под солько!
И на дай злыдням ф хар
Са уси плёнкы фотик.
 
… вот чого я й зажрафсь.
Фсэ оно мыю гловку сь.
Ны хрена жь ны нормальн,
Коль ты просто гучоный.