Вив я в Вивнёво дрэль,
Шоб розвився ж вин з жонко
Я живу на селе.
В поселении Бога вж.
Ий не гавкне жь нидзе
Взе й сабака на Грома й.
Май бушуе в корчех.
Трав а ни тут ни ф когуть.
Бо машынкы ш найлепш
Вырываюць фсэ добрэ.
А я ж тожэ ныкчэмн.
Во, дывысь но на зломка.
Но шэ с злом мы тут гондэ
Екся борымсь з Базэй М.
Ах, вы, стада вавкэй!
Ныужэ ж так тяжола
Проста коска, шо дэсь
Шэ осталась ат ойцав?
Розмахнысь от плычэй!
Да лёгэнько, спокойно
Но й молысь, шоб ныдэ
Вдруг ны тевкнула сойка.
И хай пчолы но геть
Высылецьця на коврах
Да на еблынях щэ,
Що улад ведь вжэ й вжовклы.
Гах! видВи2йтэ дедк
Но коб в пЕнцы в маёнтках
Фтрух опомнытысь: э!..
Дак щэ ж мал, мо, шо зробым
Да й одробым рубле.