"БУДЗЬ ВОЛЯ ТВАЯ"...

Адзіны ў свеце Збаўца й Абаронца.
Адзіны ў свеце Пан і Валадар.
Я да Цябе хачу звярнуцца, Ойча!
Пачуй мяне, са мною пагутар.
 
Мой Бог, даруй! Даруй, грашыла.
Не так жыла, не так сябе вяла.
Не так малілася. Не так прасіла…
Мой Бог, прымі паклон мой, я прыйшла.
 
Пачуй, мой Божа, просьбы й пакаянні,
І накажы. Усё прыму й сцярплю.
Ды выканай адзінае жаданне –
Дай шчасця тым, каго я так люблю.
 
 
* * *