000

Я ще раз вмер, яка біда,
своєї дурі ткнутий жезлом..
Я водолій, слова - вода..
Бодай би всі вони пощезли...

Вже тисячі сокир і паль,
мене очікують на небі..
Таких як я, мені не жаль,
таких як я, вбивати треба!

Все просто наче 2+2 -
мій дах тихесенько з'їзджає...
Будьте ви прокляті, слова!
Якщо хоч хтось від вас страждає!

Будьте ви прокляті, слова..
пусті слова, ви лиш полова..
Петля вже жде, і голова,
вірніше шия, вже готова.........