​КІНОСТРІЧКА


«Життя театр , ми в ньому актори» -
Казав колись знайомий нам Шекспір.
Моря і океани , навіть гори ,
Лиш декорації , що стоять до сих пір.

І кожен день – це наша нова сцена ,
І кожна мить – це новий наш момент ,
А кожна зустріч – бойова арена ,
Де височить знайомий монумент.

Даний сценарій , швидко на майданчик !
Де все експресія , де вся акторська гра?!
В оркестрі  жваво грає барабанщик ,
Від ритму вже пульсує голова.

Червоні очі , збиті наші ноги .
Ось кульмінація , ось ця зіркова мить!
Це твоя гра , переступай пороги ,
Твій горн уже десь голосить.