Зоряно

Зоряно

Аудиозапись

Тут нас настигла ночівля, ми
Змахнули сонливості хміль.
Вересень бродить покрівлями,
Вдягнувши солом’яний бриль.
 
Тиша розбита розмовами -
Жартами геть про усе.
Вітер нічними дібровами
Осінь зухвалу несе.
 
Людям співа колисанку
Темрява – ненька химер.
Час зупинився на ґанку –
Перш, ніж постукать, завмер.
 
Небо півмісяцем зорано,
В серці буяння страстей.
Зоряно! Боже, як зоряно!
Наче в останню з ночей.