Коли ти йдеш

Коли ти йдеш

Аудиозапись

Чи то любов моя - остання крапля, чи
Може, я усе собі вигадую?
Гірка самотність плаче в мене на плечі,
Депресія приходить за порадою.
 
Коли ти йдеш, зникають сенс і зміст,
Коли ти йдеш, лишаюсь я примарою.
І так мені нестерпно між гульвіс,
Що мимоволі я стаю почварою.
 
Усе не так, усі навкруг не ті,
Вони - не ти - у цьому їх провина.
Метелики конають в животі,
У голові думки - мов хуртови́на.
 
А раптом відцураєшся мене!
Не вік же цим емоціям палати.
А раптом почуття твоє мине!
Ой, краще було б зовсім не кохати.
 
Втамуй мій біль, розвій по вітру страх!
Вже вдосталь настраждалися од мрій ми.
Слова твої - мов опій на вустах,
Дарують забуття твої обійми.
 
До зустрічі з тобою безлад нот
Лунав безцільно, ранив слух, мов жало.
Тепер я чую ритм таких частот,
Яких допоки в світі не звучало.