Я так сумую за тобою

Я так сумую за тобою

Аудиозапись

Нічною тихою порою
Зірки у твій портрет складаються.
Я так сумую за тобою,
Що навіть сни мене цураються.
 
Пливе нестримною рікою
Час невблаганний - нас окрадує.
Я так сумую за тобою,
У світі все тебе нагадує.
 
Я так сумую, так страждаю,
Я так зітхаю, так журюся!
За очі, що я їх кохаю,
Й за щастя за твоє молюся.
 
Коли мій недруг точить зброю,
І звіром зиркає зіщулено,
Я так сумую за тобою,
Що поруч плаче смерть розчулено.
 
Беруть в облогу, наче Трою,
Зажура з сумом та жалобою.
Я так сумую за тобою,
Що почуття ці зву хворобою.
 
Я так сумую, так страждаю,
Я так зітхаю, так журюся!
За очі, що я їх кохаю,
Й за щастя за твоє молюся.