Дай менi заснути

Дай мені заснути , люба ,
Відпусти у дивний сон !
Той , де вигадка розлука
Й не існує наш кордон.

Або в той,де ми не стрілись,
Де розбіглися шляхи . 
І життя наші змінились
Легким помахом руки.

Та не полишай страждати
У реальності й пітьмі .
Дозволь вічність відчувати
Й зливи дощові рясні.

Дай мені заснути , люба ,
Відпусти у дивний сон ...
Дай повірити у чудо .
Я ненавиджу полон.