То що ти зробиш?

Ну що ж,ти виграла цю битву ,
Але не виграла війну !
Підносячи до горла бритву ,
Шепчеш погрози , та я сплю.

Занадто впевнено говориш ,
Дарма турбуєш лиш мій сон !
Адже в житті ти не відтвориш
І половини з цих промов.

Хоч раз закінчи свою справу,
Я віддаюся на твій суд !
Перетвори все на забаву ,
Яку так любить простий люд...