Осяйна пані

Осяйна пані
Осяйна пані з дикими манерами,
Ти граєш в бадмінтон моїми нервами.
Знов вабиш в пекло стиглими принадами,
Та всі чесноти обертаєш вадами.
Ти – лиходійка з гоноровим амплуа,
Порочна й хтива вся - від п’ят аж до чола.
Твої слова звучать як ляпас, чи то кпин,
Коли ти поруч, навпаки йде часоплин.
Ба більше, це вже має риси звичаю:
Була ти рятівною, стала вбивчою.
Тавруєш душі, як купці таврують шкури,
Твої цілунки, мила, схожі на тортури.
Замість помади користуєшся отрутою.
Гріхом ти стала, стань же і спокутою.