ТИ

Ти - моє море , мої гори ,
Форос , палаючий вночі ,
Символ кохання й непокори ,
Тепло духовної печі.

Ти - легкий вітер у долині .
Ти - вогник свічки у пітьмі ,
Радість дитини у малині ,
Ти - перша квітка навесні.

Ти - щось велике й незбагненне ,
Ти - перша думка в голові ,
Ти - моє щастя безперервне , 
Та ти наснилася мені.