Я волів би мати сотню сердець

Я волів би мати сотню сердець
Знову осінь вабить - хай би їй грець! -
Та й мільярдами листків золотих.
Я волів би мати сотню сердець,
Щоб тебе кохати кожним із них.
 
Хочеш, винайду небесну блакить
Серед сірих обезбарвлених хмар?
Так звабливо погляд твій мерехтить -
Мов освячений любов’ю вівтар.
 
Помандруй зі мною картою вин,
Мінус з мінусом народжують плюс.
Як ударник в пісні про Billie Jean,
Барабанить в скронях скажений пульс.
 
Та ось-ось уже урветься терпець,
Пристрасть б’є мене ударом під дих.
Я волів би мати сотню сердець,
Щоб тебе кохати кожним із них.