За твоїм вікном ставок з водяними ліліями

За твоїм вікном ставок з водяними ліліями
За твоїм вікном ставок з водяними ліліями,
І щоранку вони - немов полотно Моне.
Горизонт майбутнє пише тонкими лініями,
І ти ніжно шепочеш: «Палко люби мене».
 
Наші руки розкинуті широко – мов розп’яття -
Жест обіймів низку має з ним спільних рис.
Твоє тіло засмагле, сонце, вода й латаття –
До кохання і до мистецтва у світу хист.