Спиняєш на півслові

Спиняєш на півслові
Спиняєш на півслові,
Не хочеш навіть чути.
Ні знаки розділові
Не витягнуть зі скрути,
Ні рими, і ні ритми,
Ні сльози, ні вмовляння.
Твій голос – для молитви,
Мій голос – для кохання.
І що тепер робити?
Співаю – ти не чуєш.
Втомився я любити!
Ти холодом гартуєш.
Та серце прагне щастя,
А губи – поцілунків.
І грішне те причастя –
Мета наших стосунків.