Збираю у серці наш сонячний час – про запас

Збираю у серці наш сонячний час – про запас
Збираю у серці наш сонячний час – про запас,
Щоб там відігріти від холоду зціплену пам’ять.
Співають в гаю солов’ї: все про нас, лиш про нас,
І знов почуття в домнах золото спогадів плавлять.
 
Тобі подарую я той благородний метал,
Його невичерпний запас у моєму Клондайку.
Коли на Землі править клятий свій бал капітал,
Кохання у небо пущу – ніби ластівок зграйку.