Одягнені в безсмертя

Одягнені в безсмертя
Як Боже милосердя -
Весна. Скресає лід.
Одягнені в безсмертя,
Літа ідуть на Схід.
 
Із ними ми неспинно
Між гір, ланів, степів
Теж далі щохвилинно
Йдемо у царство снів.
 
Так, ніби привид, виник
В душі моїй тягар.
Я не ношу годинник,
Спалю ще й календар.
 
Те, що звемо ми смерть, - це
Лиш між світів розлом.
І відміряє серце
Наш час – як метроном.