Какофонія

Какофонія
Хочеш музику грати – вчи ноти,
Добре б знати хоч три із семи.
Нас життя всіх позбавило цноти,
Бачиш грішників цих? Це є ми.
 
Бо спіткала химерна іронія,
Загубились квитки на Парнас.
Наша доля – лише какофонія
Сенсу, що хтось придумав за нас.
 
Ми співаємо дуже кволо,
У доробку лише мінор.
Не потрібне їм твоє соло,
Хочеш жити – вставай у хор.
 
Так голосять ці мертві душі,
Ніби ріже їх сотня бритв.
Ось порада: придбай беруші,
Щоб не втратити власний ритм.