В хмільному цвітінні жасмину й бузку

В хмільному цвітінні жасмину й бузку
В хмільному цвітінні жасмину й бузку,
На пагорбі понад рікою,
Як вежу для кращого з Богом зв’язку,
Збудуймо оселю з тобою.
 
Щоб тьохкали нам соловейки зі стріх,
Лелеки улітку гніздились.
Легенькі хмаринки – дУші оберіг -
За вікнами рясно стелились.
 
Щоб місяць вночі зазирав в наш димар,
Та срібло нам сипав в віконце.
А ранок викочував щедрий свій дар –
З червоного золота сонце.
 
Щоб щастя цвіло, мов доглянутий сад,
Розбещуючи нас врожАєм.
Втрачаючи глузд від кохання принад,
Молюсь, щоб було це навзАєм.