И чтим, Пречистая, во храм Твое Вхожденье!

Весь мир делом Твоим, Владычица, дивится,
Рекой обильною щедрот, текущей к нам!
Богоизбранная от Век, Отроковице! —
Се чтим, Любви Твоей, вхождение во Храм!
 
Хвалим и славим, се Зиждителя Воленье!
Тебе Явленной Мати Света воспоим! —
Царице ангелов! Честнейшей Херувим!
И чтим, Пречистая, во храм Твое Вхожденье!
И поклоняемся Всепетой Серафим!!!