Мені все одно,

Мені все одно,
                      будеш зі мною чи ні,
Мені все одно,
                          кажу я тобі у вісні.
Ти вже не той,
                      кого я кохала колись
Мені все одно,
               і я не прошу «повернись»
Я не з тобою тепер,
                                       ти пробач.
Але думки мої все ще до тебе линуть
І в хвилини мовчання,
                      пошепки кажу твоє ім’я
Не з тобою пробач,
                              але думка з тобою..
Мені все одно,
                 що ти вже з іншою гуляєш
Її, як мене колись обіймаєш..
Та бачу в очах твоїх сум,
І розумію, ти мене не забув.