в одному два

в одному два
Милує око глядачу природа.
Не зупинити нескінченний ряд
її красот. Але найперша врода -
духмяний квіт живих троянд.
 
В одному два. Як в поцілунку губи.
До снів відносить і на скін вража.
Як та любов: - кохана, - любий,
троянди пахощі - сама душа.
 
Звитяг і злочинів невловний свідок
хай збереже бутона дух п'янкий,
нехай різьбар у затишку криївок
залишить в сріблі спогад дорогий.
 
Тоді пелюсток подихи і звиви
врятують світ і серце від могили.
test