ПІСНЯ СОЛОВ`ЇНА

ПІСНЯ   СОЛОВ`ЇНА
Понад квітами з травою
В лузі
Тьохнув пісню соловейко
В тузі,
Чистим голосом перлини
Краєм
Лине пісня солов`їна
Гаєм.
 
Пісню щастя залюбки,
Охоче
Підхопили пелюстки
Дівочі.
Пелюстки дівочих губ
Додали
Їй любові й понесли
Ще далі.