А ты нюхав колы в півноч

А ты нюхав колы в півноч
Хоть яку дэ файну квітку?
 
Ах, как пахнут шося флоксы!
Ілі гэто полнолунне
Так схватылося вдруг гондэ,
Шо аж я іду й дывуюсь…
 
Ты дывысь но на Матулю!
Роскраснілася, ек ружка!
Ілі стыдно стало мылцы,
Шо я зном млынців обйівся…
 
Шір кругом на нэбы зорным!
І но дэся грукнув пойізд.
Да кузнечык роскрычевся,
Бы ёго хто ны оболыв.
 
Ныц ныдэ ныма навокал.
Всі поснулы, ззімшвы солы.
І но я ны успокоюсь,
Покы ёжык шось мні топчэ.
 
Ну, тут фо зь, но в жывотовы.
Да шэ ж Энья нека спеваць
Всэ стрымыцьця ля Міхедка.
Будьтэ ж всі, хто жыв, здоровы.
і но в бродніцы шэ хтося шося хочэ