А мы ж чаі ганяІм быццам,

А мы ж чаі ганяІм быццам,
Хоть Водолей ззів Рыбку
 
По лістьях шлёпают дождінкі,
Хотя ны тучкы – зіркы.
Чы то яка ночна роса?..
А! так то ж лыпк стара!
 
І вота: літо, август нібы.
А пчолкы ж мэду й ны просылы.
Бы й я во тута в Рыловышчах –
Но чыхають з бензіну.
 
Ну, шо ж, і гэто тожэ мыло.
Колы ныкого коло ізбы.
І но якаяся копычка…
Хы, мні на стэжку стычо!
 
От пак гуляты хвайно в півноч!
Бы й вам пысаты віршы.
Гудэ оно моя машынка –
Хоть ты йійі побый тут.
 
А з ёжыком поговорылы:
Ты чо тут гонды, мылый?
Смытану обнаружыв пізно!
Вона вуж в емцы гындэ!
 
Так шо мышэй ловы, друг.
А то й кроты порылы
Мні онь скік уж коріння!
 
Спокійно ёж рыгірвав.
І скоро оп-п!.. і скрывса.
Ну, й я вжэ постылывса.
Да сырку мал-мал ззімшыс.
 
ну, відіш, місяць світыть?