У дэнь ось Февроньi я выныс тры болi.

У дэнь ось Февроньi я выныс тры болi.
Но… е v уф когось аv чытьвёрта!
 
I вот, отхлестамшы себя крапiвою,
Я понял, шо j я гонды дохтур.
Ну, как бо спознаты, шо каvуть гадалкы
Да i экстрасэнсы цiп онь дэсь.
 
Вот шо то ростэ прамо аv прыд двырамы?
Прокыва? I шо, вона дробна?
Хы-ха! Да, сыночок, нельзя vэ большоё
Лупаныты кровныji ноvкы!
 
Трэ jiсты i пыты но тоj кроп,
Шо во, вiдiш, ф Колькы!
 
Прекрасная песня родылася в дека:
Вiн только, оно шо учора v,
Узев да j vынывсь на о тоj зном молодцы,
Шо пхала шэ змалку в колодяз.
 
Трах-трах сэбэ, блiн! I комар здох.
Ты v вылiчыш Козла, шо vыв аv 100 год уv.
Ведь но у ёго sырыj вопыт.
I соду ны хочэ, бо так каvэ доктор.
 
а я вот хотив гэты ж ножкы