Ва у Дудычка была булка.

Ва у Дудычка была булка.
І, шо, Лёхма уваvыв тую?
 
Зарасло пустазельлем поле!
Бо німа вvэ в Васька сілёнак
Шось зробыты такэ v цудовнэ,
Ек і Валічка дэсь з Баландыч.
 
От всадю я капусты гондэ.
А взростэ чы цыбах хоть онь, дэ
Цілыj дэнь оно плевыть доsык
Да цылуюця злые кошкі.
 
Я ны знаю, чого тут хочэ
Шэ якыjся з мынэ во Хлопчык,
Шо всэ шэпчэ на гухо товстэ
Про Татенок да, ох, мохренок!
 
Я vэ прамо jім тоj СкорПіjОньЧыц,
Шо усё фсучыть добрэ в ноvкы.
Да, прошлы моjі дбаjны коны
По святому своёму полы.
 
Дэсь колыся усадvвав морквы
Уv якыj хто фспрагнів з Рачочкаф.
Да і сёс3 заклалы шось, мо,
У своі тэплы j неvны норкы…
 
Да но був страхопуд ваш Коцік:
Шо понев, шо і скількы вмочваць?
Бо v гучылы аv 100 гындычок,
Ек устроянэ всэ в jіх діток.
 
Ну, да j всі v Бараны уміють
Усладыты своjіх Рыбок.
Ва у небке ліціць пцічка?
Так удар сэбэ по колінцы!
 
Про сыбэ оно дбають Дікы.
А шоб Тікы тыбэ гучылы?
 
Став занадто прымудрыj дідко! –
От шо скаvытэ, знаю, відьмы.
 
Ну, тахды помыргуj: заголовок
Про кого ны с того с сёго вдруг?
на йды во погадай на ромашцы,
чы шэ любэ мынэ наташка