Вода життя...

Вода тече. її не зупинити, 
холодні краплі роблять течію, 
так і життя, повільні кроки миті 
складає разом у нестримну гру. 

Доля людська, як шальки терезів: 
добро і зло, а щось переважає, 
чи вибереш ти сторону добра,  
чи зла ти бік у темряві бажаєш. 

Життя мине, залтшиться лиш спогад, 
чи добрий, чи лихий -- вирішувать тобі, 
бо кожен крок твій пам'ятати будуть, 
а суд твій буде точно у житті.