І світ згорів...

І світ згорів...
І сонце згасло...
І я вловив...
Любов нещасна...

У світі не написаних подій,
коханих не сотворених історій,
моральних не збудованих канонів,
слова звучать відгомоном в безодні...

Не варто полум'ям палати...
Не варто холодом разити...
Варто лиш раз життя прожити
так, щоби тебе змогли любити...